Snyggt till barn och vuxna online

Tips

Unika presenter till någon som fått barn

Letar du efter en present till någon som nyligen blivit förälder? Känner du att det är tråkigt att ge gosedjur, bebiskläder och andra vanliga prylar? Oroa dig inte. Här hittar du massor av tips på unika presenter till någon som precis fått barn. Med några smarta råd kan du hitta saker som den nyblivna föräldern verkligen kommer att uppskatta att få i present av dig.

Unika posters

Att designa en unik poster är en utmärkt present vid alla tillfällen, men framför allt till någon som nyligen fått barn. Det finns nämligen möjlighet att skapa en posters med ett bebismotiv i skala 1:1 av det nyfödda barnet. Detta kommer garanterat att bli en unik och personlig present som kan hängas upp på väggen.

Ett årgångsvin

Att ge bort ett årgångsvin är ofta en mycket uppskattad present. Köp en flaska från barnets födelseår och skriv ett personligt meddelande om viner och när det bör öppnas. Detta är ett fint minne för föräldrarna, men det kan även vara en present till barnet. Bra viner som kan lagras länge är exempelvis det portugisiska starkvinet port, bordeauxviner och vissa champagner. Om du köper ett portvin bör du välja en vintage port.