Snyggt till barn och vuxna online

Tips

Glöm inte bort att föreviga minnena

memories-of-1998-from-a-disposable-camera
Vem har inte känt stressen inombords när minnet på telefonen börjar bli fullt och alla hundratals bilder man har på barnen riskeras att behöva raderas för att man ska kunna ta bilder igen? Faktum är att smartphonen har blivit den nya kameran och vi tar oändligt många fler bilder idag än förr. Många har säkert tagit bort både videor och bilder på barnen utan att tänka efter ordentligt, något man i framtiden får ångra eftersom småbarnsåldern aldrig kommer igen.

Smartphoneanvändandet har på många sätt förenklat allt som har att göra med fotografi och möjligheterna att ta fina kort på familjen, oberoende vilken typ av lins eller erfarenhet man har. Det finns dock nackdelar och som ovan nämnt tenderar användningen av telefonen som kamera att göra oss lite slöa, där vi istället för att göra något fint av bilderna väljer att bläddra och kika på dem via telefonen. Att föreviga minnen från barnens tidiga åldrar är både vackert och kärleksfullt, glöm inte bort det!

På Canvasframkallning kan man hitta riktigt fina idéer till hur man bäst förevigar bilderna på familjen. Varför inte till exempel välja några av de absolut bästa bilderna på barnen eller hela familjen och göra dem till riktiga tavlor? Ett utmärkt sätt att föreviga sina bästa minnen är genom att introducera canvastavlorna i vardagen.

Även videofilmandet har utvecklats i enorm takt de senaste 20 åren, från att ha handlat om klumpiga och dessutom dyra kameror till att filma smidigt med telefonen i handen. Men samma sak gäller för videor som bilder – man ska inte glömma bort att ta vara på videofilmerna, utan se till att spara dem i ett hållbart format som förevigar familjens minnen på bästa möjliga sätt!